TN-Remonttipalvelu Oy
Pyydä Tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Remonttialan ammattilainen

TN Remonttipalvelu Oy – remonttipalvelut kotitalouksille

Haukiputaalainen rakennusalan yritys TN Remonttipalvelu Oy on Oulun alueella toimiva remonttialan ammattilainen. Teemme kaikki kodin remontin laidasta laitaan laadukkaana asiakkaan toiveiden mukaisena yksilöllisenä toteutuksena. Sopimuksen mukaan työ voidaan toteuttaa joko tuntityönä, tai kokonaisurakkana.

Remontit toteutetaan monipuolisen kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla; meiltä saat taatusti laadukkaan, kestävän ja silmää miellyttävän lopputuloksen, joka takaa toimivat tilat vuosiksi eteenpäin. Märkätilaremonttien, kuten kylpyhuoneremontin ja saunaremontin vesieristyksen hoitaa VTT-sertifioitu ammattilainen. Tällä varmistetaan kestävä ja toimiva lopputulos ja vältytään kalliilta kosteusvaurioilta.

Asiantuntevan toteutuksen lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen asiakasystävällisen palvelun – tyytyväinen asiakas on meille tärkeä osa onnistunutta remonttia! Alan asiantuntemuksen ja ammattitaidon lisäksi luotettavuus, sujuva palvelu ja asiakkaan toiveiden kuuntelu ovat olennaisia asioita toiminnassamme.