TN-Remonttipalvelu Oy
Pyydä Tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Maalaustyöt ja tapetointi Oulun seudulla

Tapetointi ja maalausremontit – Oulu ja lähialueet

Meiltä saat kaikenlaiset kodin tapetointi- ja maalaustyöt ammattitaidolla toteutettuna Oulun alueella ja lähikunnissa. Työt tehdään joustavasti asiakkaan kanssa sovitun suunnitelman ja aikataulun mukaisesti – tyytyväinen asiakas on aina olennainen osa onnistunutta lopputulosta!

Laadukkaasti tehdyn työn ja siistin lopputuloksen lisäksi keskitymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen asiakasystävällisen palvelun, johon kuuluu:

  • laadukas toteutus asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman pohjalta
  • tarvittaessa apua tilaasi sopivissa maali- ja tapettivalinnoissa
  • työn viimeistely yksityiskohtia myöten siistiin kuntoon

Tapetoimalla tai maalaamalla saadaan helposti uudistettua ja raikastettua tilan yleisilmettä. Jos tila on muuten siistissä kunnossa, mutta esimerkiksi seinä- tai kattopinnat tai kenties molemmat kaipaavat siistimistä, saadaan maalauksella ja tapetoinnilla ihmeitä aikaan. Tilan viihtyvyys ja asumismukavuus paranee huomattavasti pienelläkin pintaremontilla.

Autamme tarvittaessa mielellämme myös tilaasi soveltuvan maalin tai tapetin valinnassa, niin että lopputulos on tilan käyttötarkoituksen ja muut tilan ominaisuudet huomioiden käytännöllinen, sekä tietenkin siisti ja silmää miellyttävä.

Ammattitaitoinen ja joustava palvelu

Teemme tapetointi- ja maalaustyöt monipuolisen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, jonka ansiosta lopputuloksesta saadaan kerralla kaunis ja kestävä. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi haluamme tarjota kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluu asiakkaan toiveiden kuuntelu, joustava ja sujuva toteutus yhdessä tehdyn suunnitelman mukaan ja yleensäkin asiakasystävällinen toimintatapa.

Maalausremontit ja tapetointityöt alan ammattilaiselta alueella Oulu ja lähikunnat – ota yhteyttä, kerro mitä tarvitset ja kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!