TN-Remonttipalvelu Oy
Pyydä Tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Keittiöremontti yksilöllisenä toteutuksena

Keittiöremontti – Oulu ja lähialueet

Keittiöremontti asiakkaan toiveiden mukaan laadukkaana ja sujuvana toteutuksena Oulun alueella ja lähikunnissa. Tarjoamme täyden palvelun, johon kuuluu kokonaisvaltainen toteutus aina suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen ja uusien kalusteiden asennukseen. Meiltä saat myös putki- ja sähkömiehen työt. Onnistunut keittiöremontti on monella tavalla hyvä sijoitus, joka parantaa viihtyvyyttä ja asumismukavuutta, sekä myös nostaa asunnon arvoa. Jätä unelmiesi keittiön toteutus asiantuntevalle ammattilaiselle!

Unelmiesi keittiö suunnittelusta toteutukseen

Ehkä tiedät jo tarkkaan millaisen lopputuloksen haluat tai kenties vielä mietit eri vaihtoehtojen välillä. Molemmissa tapauksissa saat meiltä tarvittaessa myös suunnittelussa! Huolellinen suunnitelma takaa, että uusi keittiötila tulee olemaan kestävä, käytännöllinen ja tietenkin visiosi mukainen, sekä esteettisesti silmää miellyttävä. Neuvomme mielellämme myös kestävissä ja tilaasi sopivissa materiaali- ja kalustevalinnoissa.

Kun suunnitelma on lyöty lukkoon, suojaamme remonttialueen ulkopuolelle jäävät läheiset tilat mahdollisimman hyvin, jonka jälkeen pääsemme aloittamaan pohjatyöt. Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla keittiöremontin etenemisestä ja varmistamme mielipiteesi aina, jos matkan varrella tulee eteen lopputuloksen kannalta oleellisia tehtäviä ratkaisuja. Keittiöremontin valmistuessa viimeistelemme lopputuloksen yksityiskohtia myöten käyttövalmiiksi, että pääset nauttimaan uudesta keittiötilastasi välittömästi!

Joustava ja sujuva palvelu

Jokainen keittiöremontti on hieman erilainen sekä halutun lopputuloksen, että toteutukseen liittyvien yksityiskohtien puolesta. Meiltä saat joustavasti juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan kokonaisratkaisun sujuvasti toteutettuna; monipuolisen kokemuksen tuoman ammattitaidon ansiosta toteutamme monenlaiset ratkaisut sujuvasti yhdessä sovitun aikataulun mukaan.

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä osa onnistunutta keittiöremonttia ja laadukkaan toteutuksen lisäksi panostammekin kokonaisvaltaisesti asiakasystävälliseen palveluun. Meiltä saat keittiöremontin yksilöllisesti ja ammattitaidolla toteutettuna.

Avainasemassa tarjoamassamme palvelussa on:

  • joustava ja asiantunteva palvelu asiakkaan toiveiden pohjalta
  • laadukas työnjälki ja kestävä toteutus vuosiksi eteenpäin
  • sujuva yhteydenpito, luotettavuus ja sovituista asioista kiinni pitäminen
  • yksilöllinen toteutus tilan ominaisuudet ja asiakkaan visio huomioiden

Keittiöremontti alan ammattilaiselta alueella Oulu ja lähikunnat – ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta, tai pyydä tarjous!