TN-Remonttipalvelu Oy
Pyydä Tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Lattia-asennukset alan ammattilaiselta

Lattia-asennukset – Oulu ja lähialueet

Teemme ammattitaidolla erilaiset lattia-asennukset toimialueena Oulu ja lähikunnat. Meiltä onnistuu esimerkiksi parkettilattioiden, laattalattioiden ja laminaattilattioiden asennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Laadukkaasti tehdyn työn ja siistin lopputuloksen lisäksi keskitymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen asiakasystävällisen palvelun. Työt tehdään joustavasti asiakkaan kanssa sovitun suunnitelman ja aikataulun mukaisesti; tyytyväinen asiakas on aina olennainen osa onnistunutta lopputulosta!

Mikäli lattian uusiminen on vasta harkinta-asteella ja mietit vielä eri toteutusvaihtoehtojen välillä, tarjoamme mielellämme apua myös suunnittelussa ja tilaasi parhaan mahdollisen vaihtoehdon löytämisessä. Lattian uusiminen uudistaa ja raikastaa koko tilan, sekä tekee yleisilmeestä siistimmän. Samalla se myös nostaa huoneiston arvoa, joten lattiapinnan uusiminen on monesta näkökulmasta hyvä sijoitus. Esimerkkejä toteutusvaihtoehdoista:

Parkettilattia

Parketti on arvokas ja tyylikäs valinta, joka säilyy oikein hoidettuna edustavana vuosikaudet. Meiltä saat parkettilattian asennuksen siistinä toteutuksena ja neuvomme myös tarvittaessa lattian oikeaoppisen hoidon ja mahdollisten kestävyyttä parantavien käsittelyjen kanssa.

Laattalattia

Laattalattia on helppohoitoinen vaihtoehto esimerkiksi tiloihin, joissa lattiapinta altistuu helposti kosteudelle. Nykyisten valikoimien ansiosta se on tyylikäs ja suosittu valinta myös esimerkiksi keittiö- ja eteistiloihin! Laattalattia on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin kulutusta.

Laminaattilattia

Ulkonäöltään parkettilattiaa muistuttava laminaattilattia on edullisempi vaihtoehto parketille. Laminaatti on kestävä vaihtoehto, joka voidaan tarvittaessa asentaa myös vanhan lattian päälle. Laajan värivalikoiman ansiosta laminaatilla saa tilaan helposti haluamansa ilmeen ja se on myös käytännöllinen vaihtoehto, joka on helppo pitää puhtaana.

Toteutamme ammattitaidolla myös muut lattia-asennukset, mitä tahansa tarvitsetkin. Lattia-asennukset alan ammattilaiselta alueella Oulu ja lähikunnat – ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!