TN-Remonttipalvelu Oy
Pyydä Tarjous

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Oulu

Kylpyhuoneremontti & saunaremontti

Kun saunaremontti tai kylpyhuoneremontti on ajankohtainen, meiltä saat toiveitasi vastaavan ammattitaitoisen toteutuksen! Teemme remontit Oulun alueella ja lähikunnissa. Meiltä saat myös putki- ja sähkömiehen työt.

Tarjoamme täyden palvelun suunnittelusta toteutukseen ja työn viimeistelyyn:

  • autamme tarvittaessa mielellämme suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa
  • toteutamme remontin yhdessä sovitun suunnitelman ja aikataulun mukaisesti
  • viimeistelemme remontin loppuun asti myös pienet yksityiskohdat huomioiden
  • panostamme kestävään ja käytännölliseen, asiakkaan vision mukaiseen lopputulokseen

Laadukkaasti tehdyn työn ja toiveitasi vastaavan lopputuloksen lisäksi haluamme tarjota kokonaisvaltaisen palvelun. Asiakasystävällisyys, sovituista asioista kiinni pitäminen, sujuva yhteydenpito ja asiakkaan ajan tasalla pitäminen remontin edistymisestä ovat olennaisia asioita työssämme. Tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas!

Märkätilaremontti VTT-sertifioidulta ammattilaiselta

Onnistunut saunaremontti ja kylpyhuoneremontti edellyttävät huolellista suunnittelua ja ammattitaitoista toteutusta, jossa tärkeässä roolissa on kunnollinen vesieristys. Huonosti tehty tai puutteellinen vesieristys saattaa pahimmillaan johtaa kosteusvaurioon, jonka korjaaminen tulee huomattavan kalliiksi. Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti on tämän takia erityisen tärkeää teettää asiansa osaavalla tekijällä, jotta lopputuloksena on toimiva tila vuosiksi eteenpäin, eikä kalliita korjaustoimenpiteitä tarvita myöhemmin.

Laadukas toteutus järkevään hintaan

Kun suunnitelma on tehty ja materiaalit valittu, aloitamme purku- ja pohjatyöt. Remontin edetessä pidämme sinut ajan tasalla työn edistymisestä ja varmistamme mielipiteesi aina jos tehtävänä on lopputuloksen kannalta oleellisia päätöksiä. Remontin valmistuessa teemme tarvittavat viimeistelyt ja siistimme paikat siihen kuntoon, että pääset nauttimaan uudesta kylpyhuoneestasi tai saunatilastasi heti. Tarvittaessa voimme auttaa myös remonttiin liittyvien lupa-asioiden kanssa!

Kylpyhuone ja saunatila ovat monesti huoneiston arvokkaimpia neliöitä, joten kylpyhuoneremontti ja saunaremontti paitsi parantavat viihtyvyyttä ja asumismukavuutta, myös nostavan asunnon arvoa. Asiantuntevalla urakoitsijalla teetetty onnistunut remontti on siis monesta näkökulmasta hyvä sijoitus, joka takaa toimivat tilat vuosiksi eteenpäin.

Joustava ja asiakasystävällinen palvelu

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi niin toteutukseen liittyvien yksityiskohtien, kuin remonttiaikataulun ja käytännön järjestelyjen kanssa. Meiltä saat joustavan, yksilöllisen ja ammattitaitoisen palvelun, sekä tietenkin unelmiesi kylpyhuoneen tai saunatilan toteutuksen, tai vaikka molemmat! Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit voidaan toteuttaa sopimuksen mukaan joko tuntityönä, tai kokonaisurakkana.

Saunaremontti ja kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta alueella Oulu ja lähikunnat – ota yhteyttä ja pyydä tarjous, tai kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!